Konferanse/event

– Spektakulære event og konferanser. Velkommen til norges to flotteste hus!

Union Scene og Drammens Teater har lenge hatt høy status som kultur- og underholdningsarenaer. Vi har både unike lokaler og profesjonell kompetanse for gjennomføring av spektakulære arrangementer på høyt nivå. Begge hus har topp lyd, lys og produksjonsteknikk som vi kan designe til mange uttrykk og særpreg til ditt arrangement og tema.

Events og konferanser på Union Scene, hovedscenen

Du kan ha konferanse på dagen og bankett på kveldstid i samme lokale. Vi rigger om til to helt forskjellige uttrykk – under samme tak!

Messer på Union Scene

Våre arealer er godt egnet til messer eller utstillinger tilknyttet konferanser og produktlanseringer. Vårt messeareal er på 1135 m2.

Events og konferanser i Drammens Teater

Landets flotteste teatersal gir unike regimuligheter: Bordet er ferdig dekket inne på scenen, gjestene sitter i salen før teppet går opp til et effektfullt "velkommen til bords!". Med vår teaterteknikk kan du sette ditt eget preg på arrangementet.

Events i Glassfoajeen

Glassfoajeen i Teatret gir mange serverings- og eventmuligheter alene, eller i tilknytning til arrangement på Hoved- og Studioscenen.

VIP & kundepleie

Vi har en rekke ulike private saler og lounger til mottakelser og kundepleie i forbindelse med våre mange konserter, show og teaterforestillinger. Som vertskap kan du gi dine gjester:

  • Spesialbehandling
  • Egen mat og drikke
  • Egen inngang
  • Ingen kø
  • Eksponering av ditt firma/organisasjon

Catering

Vi kan tilby alt av cateringløsninger. Våre menyer på Union Scene leveres fra Matfikseren.

Vi er spesialister på å gi ditt arrangement en unik matopplevelse og setter sammen meny- og vinpakker tilpasset ditt ønske.

For arrangementer som benytter begge hus tilbyr vi en totalpakke tilpasset ditt behov.

Teknikk og eventproduksjon

Vi leverer profesjonelle lyd- og lystjenester og kan produsere hele ditt arrangement inklusive booking av artister, regi og gjennomføring.